Smakelijke kennismaking

De lekkerste hartige snacks en de meest smaakvolle noten, die maakt Intersnack Nederland. Met bekende merken als Chio, POM-BÄR en Jack Klijn. Maar ook onder eigen label komen onze producten in de schappen. Meer weten over ons en onze producten? Lees snel verder.

zonnebloem

Met Lean & Green Award 2015 zetten wij stevig in op reductie CO2


lees meer

Werken
bij Intersnack

lees meer

Over ons

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en Jack Klijn maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabrikaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Veel knowhow en enthousiaste professionals
We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Dankzij internationale ervaring, onze knowhow en enthousiaste professionals bieden we onze klanten optimale kwaliteit.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons.

per mail
 • Onze merken

  Topmerken als Chio, POM-BÄR en Jack Klijn maken deel uit van ons assortiment. Zin in een hartige kennismaking? Klik op de logo’s.

  bck-kader-2
 • merken-jacklijn

  Jack Klijn

  De nootjes van Jack Klijn worden speciaal uit landen over de hele wereld gehaald om jou van de allerlekkerste producten te kunnen laten genieten. Pinda’s uit Bolivia, walnoten uit Chili, cashewnoten uit landen als Ghana en Tanzania, macadamia’s uit Malawi en amandelen uit Palestina.

  Alle noten worden in duurzame olie (RSPO) geroosterd en zijn Fairtrade of Rainforest alliance gecertificeerd zodat de boeren een eerlijk deel van de opbrengst krijgen. Ook wordt voldaan aan strenge eisen op het gebied van natuurbehoud en arbeidsomstandigheden. Dat maakt deze noten van Jack Klijn zo heerlijk en eerlijk.

  bekijk website
 • merken-jacklijn

  Chio

  Altijd iets lekkers in huis.

  Met een ruim assortiment aan de lekkerste zoutjes is Chio de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grote zoute snacks merken. Als paraplumerk biedt Chio verschillende producten in alle verschillende categorieën in de zoute snack markt. Van producten die inmiddels jarenlang bekend zijn zoals Chio Heartbreakers tot aan nieuwe productinnovaties zoals Chio Borrel Bites en Chio Kettle Coated Borrelnoten. Voor ieder wat wils, Altijd iets lekkers in huis.

  bekijk website
 • merken-jacklijn

  Pombär

  De beresterke knabbelsnack POM-BÄR, al tientallen jaren het zoutje van Nederland, is een verantwoorde keuze in zoute snacks voor het hele gezin. Het zoutje in de bekende berenvorm is luchtig, smelt op de tong en is er in twee smaken: Original en Super Stars. POM-BÄR Original is licht gezouten en POM-BÄR Super Stars is licht gekruid. Beide varianten zijn glutenvrij, vegetarisch, gebakken in zonnebloemolie en vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

  Wij hebben ons als organisatie verbonden aan de belofte van de European Snacks Association (ESA). De ESA onderschrijft de toezeggingen die de EU heeft gedaan om gezondere snackopties en een uitgebalanceerde levensstijl onder kinderen te bevorderen.

  bekijk website
kader-oranje

Private label

Huismerk noten, huismerk snacks of huismerk pindakaas? Een supergrote kans dat ze van Intersnack afkomstig zijn. We zijn leider in de markt voor huismerken (private labels) en leveren aan vrijwel alle Europese retailers. Dankzij ons grote productassortiment en talrijke verpakkingscombinaties bieden we zakenpartners een gevarieerde keuze aan verkoopconcepten tegen scherp concurrerende prijzen.

Nieuwe ideeën en productinnovaties
Bij alles wat we doen, is innovatie de drijvende kracht. We werken continu aan nieuwe ideeën, concepten en productinnovaties. Daarbij maken we gebruik van de modernste technologieën. Vanzelfsprekend gaat niets de deur uit zonder uitvoerig te testen. Daarvoor hebben we onze eigen research & development- en testafdeling. Zo waarborgen we de kwaliteit.

Intersnack_private_label
kader-donkerrood

Meerwaarde voor bedrijven

Intersnack wil graag meerwaarde hebben voor klanten en businesspartners. Onze belangrijkste doelstelling op de business-to-businessmarkt is topleverancier zijn van verwerkte noten, notenproducten en snacks. En concepten ontwikkelen waarmee onze klanten in de voedingsmiddelenindustrie hun basisprocessen kunnen verbeteren.

Onze b2b-divisie opereert vanuit Nederland en Polen en is actief in Europa en het Midden-Oosten. Daarbij profiteren we van onze goed ontwikkelde toeleveringsketen en de schaalgrootte van de Intersnack Group.